JBH2TsVjTX0cvgHzuQHpvcCayA1mvhG9Cgb0xBU6Fs93x3woxtGov3DhFtCqGXUpw3ThCcV2uQP3Kg94JMCqCXUaGNSaGNScJdrhCATjvAq9CgH1whDfvhLXv2rpwcCaTgfmvW1sxQrfJMDov256TRDpCd48wAZ0uWVeJMDHGNOaH0arSs0oHcUqFNYaFdKnGMUrws40CXYaGMUruXY0GW43HXKqGterGXKqHdw4GXG0Ss42CXUaGM0oHWUrFNZtFM40FNYnGM0rye0rHMUsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6NNY1CXYsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6Cc8+JW9hJdqpw3ThJai=Aloe.si | Aloe Vera - koristne lastnosti in pozitivni ucinki aloe vera

Lastnosti in pozitivni učinki aloe vera

V gelu aloe vera se skriva preko dvesto koristnih sestavin

Koristne lastnosti aloe vera za zdravje ljudi so znane že tisočletja, saj prvi zapisi segajo v 1550 pred našim štetjem, ko so jo Stari Egipčani imenovali "rastlina nesmrtnosti". Stari Grki in Rimljani so jo uporabljali za zdravljenje ran in kot živilo, ki izboljša prebavo in dobro vpliva na splošno počutje.

Sodobna znanost je le potrdila to kar je znano že tisočletja... aloe vera gel ima veliko koristnih sestavin saj vsebuje vitamine A, B (B1, B2, B3, B6, B9 in B12), C, E in D, je vir folne kisline, med drugim vsebuje tudi salicilno kislino, ki deluje analgetično, protivnetno in keratolitično (mehča povrhnjico kože), nekaj prostih sladkorjev, proste aminokisline, proteine, maščobe in rastlinske sterole, precej je kalcija, natrija in kalija ter mangana, železa, selena, cinka in magnezija. Aloja vsebuje tudi pomembne encime, med njimi bradikininazo, ki razgrajuje bradikinin, tkivni hormon, ki povzroči nastanek vnetij, in tirozinazo, ki preprečuje nastanek rjavih hiperpigmentiranih pik na koži. Skratka, aloe vera ima preko dvesto koristnih sestavin in je vsestransko koristna za zdravje ljudi.


Forever Aloe Vera Gel

Zamislite si da zarežete v list aloe in pijete čisti gel neposredno iz rastline. 100-odstotno aseptično pridelani Forever Aloe Vera Gel® brez dodanih konzervansov krepi delovanje prebavnega sistema, spodbuja normalno delovanje imunskega sistema in pomaga pri absorpciji hranil ter vzdrževanju naravne ravni energije.

Gel iz aloje z 99,7% sredice lista aloje je prvi izdelek, ki je prejel certifikat znanstvenega sveta IASC International Aloe Science Council za čistost.

Brez sladkorjev, brez glutena, brez konzervansov in z visoko vsebnostjo vitamina C.

Gel Aloe Vere | Neto količina: 1000 ml | 31,35 €

*Za 15% popust je potrebna registracija v trgovini in nakup v vrednosti 55 € + ddv.

Za manjši nakup, brez popusta, izberite naročilo s predračunom.

Forever Aloe Peaches

Okus zrelih breskev si lahko kadar koli privoščite z gelom Forever Aloe Peaches™? Aloe vera gelu smo dodali zrele breskve in tako dobili napitek z okusom breskev in vsemi dobrimi lastnostmi aloe vera. Breskve imajo po naravi polno antioksidantov, ki pomagajo telesu. 84,5% čistega gela aloe vere, izboljšanega z naravno aromo breskve in naravno breskovo kašo, pomeni, da ne boste le okušali slastnih breskev, tudi počutili se boste bolje. Aloe vera Breskev je dopolnjena tudi z vitaminom C.

Gel Aloe Vere z okusom breskve | Neto količina : 1000 ml | 31,35 €

*Za 15% popust je potrebna registracija v trgovini in nakup v vrednosti 55 € + ddv.

Za manjši nakup, brez popusta, izberite naročilo s predračunom.

Forever Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar vsebuje Aloe Vero, severno ameriško brusnico in jabolko. Svežina brusnic in sladkih jabolk nudi izjemen in naraven okus. Antioksidacijski učinek brusnic je dokazano 20-krat močnejši od vitamina C, vsebujejo pa tudi proantocianidine, ki vzdržujejo zdravje sečil. Posebna rastlinska hranilna snov v jabolkih, kvercentin, je tudi močan antioksidant. Zaradi teh izjemnih sestavin kupaj z 90,7% čisto sredico lista aloje naredi Forever Aloe Berry Nectar zelo močno in dobro izbiro.

Gel Aloe Vere z okusom brusnic | Neto kloičina: 1000 ml | 31,35 €

*Za 15% popust je potrebna registracija v trgovini in nakup v vrednosti 55 € + ddv.

Za manjši nakup, brez popusta, izberite naročilo s predračunom.

Forever Freedom

Spravite se v pogon z nekaj okusnimi požirki napitka Forever Freedom®. Zaužili boste priporočeno dnevno količino glukozamin sulfata in hondroitin sulfata – pomembnih snovi, ki pomagata ohranjati zdravo delovanje in gibljivost sklepov. Kombinirajte ga z našo čisto alojo, vitaminom C in MSM-om, ki podpirajo zdravo vezivno tkivo, da dobite zares razgiban napitek.

Vsebuje lupinarje (kozice, rakovice, jastoga).

Gel Aloe Vere z okusom pomaranč, dodatkom glukozamin-sulfata, hondroitin-sulfata in MSM-a | Neto količina: 1000 ml. | 42,80 €

*Za 15% popust je potrebna registracija v trgovini in nakup v vrednosti 55€ + ddv.

Za manjši nakup, brez popusta, izberite naročilo s predračunom.

Izdelke lahko naročite v spletni trgovini ali preko obrazca za naročilo. Člani FLP kupujejo izdelke s popustom, zato vam priporočamo, da se pred nakupom registrirate v trgovini ali preko kontaktnega obrazca pošljete sporočilo, da se želite včlaniti. Več o tem, >kako se registrirate preberite tukaj<.

Vprašanja o ponudbi ali izdelkih, lahko pošljete preko kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo, da boste odgovor prejeli v najkrajšem možnem času.

Neodvisni distributer Forever Living Products: Pronet Marketing d.o.o. (FBO: 360000765589)

Tel.: 070-770-234 od 9h do 19h

NAROČILO (plačilo po predračunu)

PODROBNEJŠE PODATKE O ARTIKLIH SI LAHKO OGLEDATE V SPLETNI TRGOVINI.

PRIPOROČAMO, DA SE REGISTRIRATE V SPLETNI TRGOVINI IN KUPUJETE VSE IZDELKE S 15 % POPUSTOM. VEČ O TEM PREBERITE >TUKAJ<.

ARTIKLE LAHKO NAROČITE TUDI TAKO, DA IZPOLNITE OBRAZEC IN POSLALI VAM BOMO PREDRAČUN.

Za ogled in nakup artiklov v trgovini kliknite na gumb "Nakup s popustom" ob izdelkih.

Omogočiti vam želimo čim bolj funkcionalno in prijazno spletno stran, zato uporabljamo piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po strani potrjujete, da se strinjate z njihovo uprabo. | Zasebnost in piškotki

KUPUJTE S POPUSTOM!

-15% za člane!

Člani FLP kupujejo s popustom. Izpolnite obrazec in na email boste prejeli navodila kako se registrirate, brez obveznosti.

POPUST SI ZAGOTOVITE Z REGISTRACIJO OB NAKUPU V SPLETNI TRGOVINI. Kliknite na gumb "Nakup v trgovini" ob artiklih. Pri registraciji vpišite FLP kodo 360000765589. Kot član FLP lahko s priporočilom izdelkov tudi zaslužite.